Kom jij voor het eerst in aanraking met het begrip IQ? Dan doe je er vast en zeker wat mee research naar. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. De kans is echter ook groot dat jij jouw IQ wilt testen. Je bent namelijk vast benieuwd hoe hoog jij scoort. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg sites waar jij zo’n test kunt doen. Niet alle sites met een IQ test zijn echter even betrouwbaar. Zo zijn er genoeg websites die verkeer voor hun site kopen. Hierdoor hopen zij meer websitebezoekers te trekken. De uitkomst van de IQ test interesseert deze sites echter bar weinig. Jij wilt natuurlijk geen test maken op zo’n site. Hier schiet je immers niets mee op. Om te voorkomen dat jij op onbetrouwbare sites terechtkomt, hebben wij hier de drie beste sites op een rijtje gezet om jouw IQ online te testen!

Contents

Test-iq.nl

Wil jij er zeker van zijn dat je een betrouwbare IQ test ondergaat? Dan ben je bij Test-iq.nl aan het juiste adres. Waarom dit betrouwbaar is? Omdat deze test is opgesteld door deskundigen. Daarnaast ontvang jij na afloop van de IQ test een certificaat met daarop de naam van het soort IQ en de score. Dit certificaat ontvang jij echter alleen wanneer jij 3 euro betaalt. Aangezien jij moet betalen voor het certificaat, mag je dus aannemen dat het om een betrouwbare website gaat.

IQtestprep.com

Geen behoefte om te betalen voor de resultaten van jouw IQ test? Dan is IQtestprep.com een aanrader. Het enige wat jij hier hoeft te doen om een test te maken, is inloggen. Vervolgens krijg jij toegang tot de IQ test. Grote voordeel van deze website is dat jij er niet slechts één IQ test kunt doen. Er staan namelijk allerlei verschillende soorten tests online. Jij kunt dus zelf een test kiezen. Je kunt er natuurlijk ook meerdere maken. Heb jij de test gemaakt? Dan krijg jij direct jouw score te zien, waardoor je gelijk op de hoogte bent van jouw intelligentie.

Hand completing a multiple choice exam.

Geniustest.com

Ook Geniustests.com is een betrouwbare site om een IQ test te maken. In vergelijking met de twee hierboven genoemde sites is Geniustests.com echter wel een beetje anders. Je kunt hier namelijk niet alleen een volledige IQ test maken, maar er is ook een versnelde test. Grote verschil tussen deze twee tests is dat jij met de volledige test 12 minuten zoet bent en met de versnelde slechts zes minuten. Ideaal dus wanneer jij snel wilt weten wat jouw IQ is.